Continu ontwikkelen

Werk je bij Transfore, dan werk je in een uitdagende, innoverende en mensgerichte omgeving met ruimte voor eigen professionele inbreng en de mogelijkheid om je doelgericht te ontwikkelen. Het volgen van de ontwikkelingen in ons vakgebied hoort daarbij. Ben je geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek, publicaties en innovatieve ontwikkelingen? Dan kan de Commissie Wetenschappelijk Onderzoek van de Dimence Groep jou hierin begeleiden. 

Wetenschappelijk onderzoek, publicaties en innovaties bij de Dimence Groep

Het wetenschappelijk onderzoek in de Dimence Groep concentreert zich binnen een aantal clusters die bij stichtingen van de Dimence Groep kunnen plaatsvinden. Daarnaast vindt onderzoek plaats in samenwerking met partners buiten de Dimence Groep. Belangrijke partners zijn het Rob Giel Onderzoekscentrum, de Universiteit Twente, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Radboud Universiteit Nijmegen, de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Veel onderzoek vindt ook plaats onder auspiciën van één van de specialistische opleidingen, met name de opleiding tot psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog en verpleegkundig specialist. Begeleiding van dit onderzoek gebeurt deels binnen, deels buiten de Dimence Groep. Uiteraard zijn er ook bevlogen onderzoekers die zich op individuele basis verdiepen in een wetenschappelijke vraag.  

Op de website van de Dimence Groep vind je een overzicht van alle (wetenschappelijke) onderzoeken en publicaties door medewerkers van de Dimence Groep. 

Onderzoek en publicaties